Premium

Aici poti efectua o donatie comunitatii pentru a cumpara Diamonds. (20 Diamonds = 1 Euro)
Cu Diamonds poti cumpara produse din /shop si vehicule speciale din Dealership.
Se accepta doar coduri PaySafeCard cumparate din Romania!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Trimite banii la adresa PayPal: nipergabi@yahoo.com
Trimite suma prin intermediul: SEND TO FRIENDS/FAMILY
Dupa ce ai facut donatia prin PayPal deschide un ticket cu mail-ul sau numele tau prin care ai efectuat transferul banilor.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------In cazul in care doresti sa efectuezi o donatie prin Transfer Bancar/Skrill deschide un ticket si asteapta ca unul dintre administratori sa-ti raspunda.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ATENTIE!!!
In cazul in care doresti sa donezi pentru acest server prin metodele disponibile o faci din propria initiativa nefiind obligat de nimeni.
Nu obligam si nu "presam" jucatorii sa faca o donatie pentru acest server.
Odata ce donatia a fost efectuata suma este nerambursabila.
Banii stransi vor fi folositi pentru buna dezvoltare a serverului de joc pe toate segmentele.
In cazul in care ai ales sa faci o donatie iti multumim pentru acest lucru si iti uram un joc cat mai placut alaturi de SAMP.LINKMANIA.RO.